Alles wat jouw organisatie online nodig heeft

Om beter zichtbaar te zijn, de juiste platformen te bieden, op de juiste manier online te verkopen en je business beter te organiseren.

Marketing mét conversie

Jouw klant is meer dan ooit tevoren online. Dat betekent ook dat men dus meer online oriënteert en dus ook vindbaar is. Met uitgebreide kennis van online marketing en conversieverhogende designs helpen wij organisaties verder te groeien.

Online marketing campagnes

Wij behalen met data-gedreven marketingcampagnes je online doelstellingen via zoekmachine marketing (Google, Bing) en Social Media.

Online salesfunnel

Conversie gerichte contactmomenten creëeren en omzetten tot waardevolle leads. Wij ontwikkelen online funnels om je doelgroep te bereiken en te converteren tot tevreden klanten.

Websites met impact

Doelgerichte en duidelijke communicatie op een zo gebruiksvriendelijke manier voor alle bezoekers. Dat is hetgeen wat bij ons centraal staat, van websites tot mijn omgevingen.

Website

Echt gebruiksvriendelijk, voor alle apparaten geheel in jouw huisstijl en makkelijk te beheren via een CMS. Landingspagina’s, corporate websites, informatieve sites en werken-bij websites.

"mijn omgevingen"

Cursisten, community leden, klanten of partners. Altijd de benodigde informatie op de juiste momenten laten zien. Van online cursussen tot een eigen ledenportaal.

Webshops voor verkopen

Webshops en E-commerce zijn haast onmisbaar voor veel bedrijven. Van directe verkoop aan consumenten, tot besloten business-to-business oplossingen. Jasmone media heeft alle kennis in huis om jouw “online” business verder te brengen.

Webshops

De webshop is niet alleen je digitale winkel. Maar is dé plek om je klanten te helpen bij de oriëntatie voor het juiste product, overtuigen om het product bij jouw webshop af te nemen en de juiste aftersales te bieden.

B2b e-commerce

Het verkoopproces wordt ook binnen B2B steeds belangrijker. Waar klanten voorheen via de telefoon of per e-mail bestelden, verwachten zij tegenwoordig een écht online verkoopkanaal. 

Communicatie en inzichten

Elk succes staat met de juiste systemen en het monitoren van de toepassingen. Zonder meten 

Contact systemen

Contact systemen om direct de klanten digitaal op de meest efficiente manier te ondersteuenen en je verkoopprocessen te stroomlijnen. Wij ondersteunen bij de keuze en implementatie van CRM en verkoopsystemen als Pipedrive, Hubspot maar ook proces en interne communicatie systemen als Monday.com, Trello & Asana.

Data inzichten

Elke digitale klantreis laat wel iets van gegevens achter. Het wordt steeds belangrijker om de juiste inzichten om te zetten in duidelijk begrijpbare rapportages. Want zonder inzichten, kun je niet zien hoe goed je bedrijf online groeit, maar ook niet zien waar de kansen liggen. Wij maken dit eenvoudig inzichtbaar.

Onze klanten

Wij ondersteunen al jaren diverse opdrachtgevers binnen verschillende specialismes van zzp’ers tot MKB. Wij kennen het belang van gerichte groei en weten hoe we goed kunnen achterhalen wat jouw klant triggert om in beweging te komen.

Wij zijn extra gespecialiseerd in:

Benieuwd hoe wij voor jouw organisatie aan de slag kunnen?

Wij leren je graag laagdrempelig online kennen en je bespreken je ambities